Camping Vall d’Or Platja d’Aro

Home // Camping Vall d’Or Platja d’Aro

 

Camping Vall d’Or ligt direct aan het strand en de prachtige haven van de populaire badplaats Platja d’Aro

Vanaf seizoen 2020 staat campingscostabrava op deze prachtige ruime camping!

Je duikt zo vanuit de camping de zee in en bovendien wandel je in slechts 5 minuten naar het bruisende centrum van Platja d’Aro. Camping Vall d’Or is een ruim opgezette vlakke camping met volop ruimte om ook kleine kinderen veilig te laten spelen bij je accommodatie.

Deze familiecamping bestaat al ruim 50 jaar en is zeer geliefd bij zowel de jongeren als ouderen.

Op camping Vall d’Or bevinden zich vele faciliteiten zoals een supermarkt met een ruim assortiment producten, krantenwinkel met nationale en internationale kranten en tijdschriften, een bakker waar u dagelijks vers brood kunt kopen en diverse ping-pong, biljart en voetbaltafels. Ook zijn er wasmachines en drogers en aangepaste (sanitaire) voorzieningen voor mindervaliden. Camping Vall d’Or beschikt over electriciteitsaansluitingen (220V/6am) en kranen met drinkbaar water over heel de camping. In het cafetaria kunt u genieten van een heerlijk ontbijt of hapje, gecombineerde gerechten, tapas, hamburgers, of heerlijke broodjes. De camping heeft een groot terras ter beschikking om te genieten en iets eten of drinken met vrienden of familie.

Vlakbij de camping kunt u allerhande water- en zeesporten beoefenen: Windsurfen, jetskiën , duiken.

Campingscostabrava is dan ook trots dat wij deze prachtige camping hebben mogen toevoegen aan ons assortiment!

 

 

Op camping Vall d’Or staat campingscostabrava met de volgende accommodaties:

Luxe kingsize Bungalowtent

Super lodge tent type 1

Camping Vall d’Or ligt direct aan en strand en de haven van Platja d’Aro.

Binnen 5 minuten wandel je naar het centrum van deze populaire badplaats waar zich vele winkels, restaurants, terrassen, barren en discotheken bevinden. Ook is er een kinderkermis, bioscoop, sportcentrum en minigolf baan. Net buiten het centrum ligt het grote aquapark “Aquadiver’ waar jong en oud kan genieten van de vele glijbanen en zwembaden.

Aan de kust vind je de Cami de Ronda; een oud douanierspad wat langs de gehele kust van de Costa Brava ligt. Zo kun je oa naar het vissersplaatsje Palamos (ongeveer 10km ) lopen over dit pad en zie je onderweg de meest adembenemende uitzichten. Eenmaal aangekomen in Palamos kun je heerlijk genieten op een van de terrassen van een heerlijk glas sangria met uitzicht over de haven of een bezoekje brengen aan het vissersmuseum.

Tossa de Mar (op ongeveer 20km) een prachtig dorp dat ook wel het blauwe paradijs wordt genoemd, met een leuk centrum achter de oude stadsmuren en een prachtig kasteel.

Girona (op ongeveer opgeveer 30km) een van de grootste steden van de Costa Brava en perfect als je de echte Spaanse cultuur wilt beleven zonder de drukte van bv Barcelona. In het oude gedeelte van Girona vind je oa diverse oude kathedralen, de Joodse wijk en verschillende musea waaronder het museum of art. Ook kun je heerlijk winkelen en zijn er vele leuke restaurants, barren en terrasjes.

Super Logdetent

Kingsize Bungalowtent

 

Leave a Review

Your email address will not be published.