Safari Lodgetent

Home // Safari Lodgetent

Avontuurlijk kamperen in onze luxe Safari lodge

De Safari Lodgetent

De safari tenten zijn voorzien van houten meubels en hebben twee slaapvertrekken welke geschikt zijn voor in totaal 5 personen. Buiten bevindt zich een houten terras met overkapping welke is voorzien van stijlvolle houten meubels. Er zijn voldoende zitplaatsen voor het hele gezin.

De tent is voorzien van twee slaapruimtes een zitgedeelte en een keukenblok met hoge koelkast met vriesgedeelte.  Slaapruimte 1 is voorzien van een tweepersoonsbed en slaapruimte 2 is voorzien van een stapelbed en een eenpersoons bed.

De afmeting van de binnentent 4 bij 4 meter, en buiten bevindt zich een ruim buitenterras met overkapping. De totale afmeting binnen en buiten is 4 bij 7 meter. Uw auto kunt u parkeren bij de Safari Lodge tent.

 

De inventaris van uw safari tent is standaard voorzien voor 5 personen.

Bent u met 6 personen dan zal de super lodge tent hierop aangepast worden. Indien u een 6e persoon bijboekt dan plaatsen wij een extra bed.

Standaard bedden indeling: 2 x tweepersoons  en 1 x éénpersoons bed.

Linnengoed is bij te reserveren voor € 15,- p.p per boeking. Een linnenpakket is voor 1 persoon en bestaat uit: een deken, een kussen, twee lakens en een kussensloop. Voor tweepersoons bedden verstrekken wij passend linnengoed, dit telt als twee linnenpakketten.

Barbecue: Op de meeste campings is het niet toegestaan dat er een barbecue op kolen wordt gebruikt, wij hebben dan ook gas barbecues die u bij ons kunt huren. Wij vragen u een borg van € 20 euro die u natuurlijk terug krijgt wanneer u de barbecue schoon bij onze medewerkers inlevert. De kosten voor het huren van een gas barbecue zijn € 21,-  per week.

Schade en vermissing dienen voor vertrek gemeld te worden aan onze medewerkers, zij vervangen deze zaken graag voor u. Zaken die kapot gaan door slijtage bij normaal gebruik zijn uiteraard voor onze rekening. Kleine schades en vermissingen die voor uw rekening komen, worden verrekend met de borg. Schades groter dan de borg dienen contant te worden voldaan aan onze medewerkers.

 

Cala Gogo Platja D’aro