Super jumbo stacaravan

Super jumbo stacaravan

De Jumbo stacaravan is de grootste stacaravan van Campings Costa Brava en is uw ideale onderkomen tijdens het hele campingseizoen.

Buiten is de stacaravan voorzien van een royaal houten terras. Binnen beschikt u over uw eigen douche en aparte toilet in uw stacaravan, net als over stromend water. De keuken is uitgevoerd met een ruime koelkast, een gasfornhuis en een magnetron. Al het benodigde serviesgoed en bestek is uiteraard aanwezig.

Voor de warme zomermaanden is een krachtige airconditioner aanwezig die zorgdraagt voor een aangename koelte, maar aangezien het zelfs in Spanje gedurende de avonduren van het voor- en najaar fris kan zijn, zijn alle mobile homes ook uitgerust met verwarming.

Dit mag met recht “Glamorous Camping” worden genoemd.

( Gebruik van de airco is optioneel bij te reserveren ).

Inventaris Stacaravan Super Jumbo

Inventarislijst: Keuken met vierpits gasfornuis Koelkast met vriesvak Magnetron Eettafel met stoelen Airco Al het benodigde keukengerei en pannen Dekens en kussens Lakens en slopen zijn als linnenpakket te huur Handdoeken zijn als pakket te huur Kinderbedje en kinderstoel zijn te huur nb. Het kinderbedje kan in de woonruimte staan Warm water Veranda of patio met tafel en stoelen 2 verstelbare ligstoelen

Schade en vermissing dienen voor vertrek gemeld te worden aan onze medewerkers, zij vervangen deze zaken graag voor u. Zaken die kapot gaan door slijtage bij normaal gebruik zijn uiteraard voor onze rekening. Kleine schades en vermissingen die voor uw rekening komen, worden verrekend met de borg. Schades groter dan de borg dienen contant te worden voldaan aan onze medewerkers.

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze accommodaties.