Super lodge bungalowtent type 1

Home // Super lodge bungalowtent type 1

splinternieuw en op en top luxe!

De Super lodge tent type 1

Deze luxe  super lodge is een van de meest favoriete accommodaties.

De Super Lodge bungalowtenten’ zijn te vinden op een groot aantal van onze campings. De lodge tenten waren al ruimer dan de tenten van onze concurrenten, maar deze Super Lodge  doet daar nog eens een schepje bovenop.

Hij heeft  een zeer ruime leefruimte en ook in de slaapcabines is voldoende hoogte om rechtop te kunnen staan. Wij zetten ze voor u op de mooiste plekken van de campings.

Deze mooie en zeer luxe tenten zijn eenvoudig schoon te houden aangezien ze zijn voorzien van een verhoogde vaste vloer, die ook nog eens is bekleed met vinyl.

Standaard is de tent ingericht voor vijf personen, maar hij kan geschikt worden gemaakt worden voor  een 6de of 7de persoon.

De prijs is gebaseerd op 5 personen. Voor de 6e en 7e persoon wordt er een toeslag berekend. Deze wordt zichtbaar op het moment van reserveren.

De inventaris van uw super lodge bungalowtent is standaard voorzien voor 6 personen. Voor een 6e persoon vervangen wij het 1 persoons bed door een 2 persoons bed. Voor een 7e persoon wordt een extra bed geplaatst in het leefgedeelte van de super lodge bungalowtent geplaatst.

De standaard bedden indeling bestaat uit: 2 x tweepersoons 1 x éénpersoons bed.

Linnengoed is bij te reserveren voor € 15,- p.p per boeking. Een linnenpakket is voor 1 persoon en bestaat uit: een deken, een kussen, twee lakens en een kussensloop. Voor tweepersoons bedden verstrekken wij passend linnengoed; dit telt als twee linnenpakketten.

Barbecue: Op de meeste campings is het niet toegestaan om te barbequen op kolen, wij hebben dan ook gas barbecues die u bij ons kunt huren. Wij vragen u een borg van € 20 euro die u terug krijgt wanneer u de barbecue schoon bij onze medewerkers inlevert. De kosten voor het huren van een gas barbeque zijn € 21,-/ week.

 

Cala Gogo Platja D’aro

Castell Montgri L’Estartit

Internacional de Calonge Calonge