Super lodge bungalowtent type 2

Home // Super lodge bungalowtent type 2

op en top glamping!

De Super lodge bungalowtent type 2

In het seizoen 2017 introduceerden we de geheel nieuwe super lodge bungalowtent op camping Cala Gogo en inmiddels is deze luxe en ruime bungalowtent niet meer weg te denken.

De super lodge bungalow tent is een van de ruimste in zijn soort met een ruime leefruimte en ook in de slaapcabines is voldoende hoogte om rechtop te staan. Wij hebben ze voor u op de mooiste plekjes van de camping gezet.

Deze prachtige ruime tenten zijn eenvoudig schoon te houden aangezien ze zijn voorzien van een verhoogde vaste vloer. De tent is gemaakt van hoogwaardig all-weather tentdoek.
Deze tenten zijn uitgevoerd met houten meubelen en een keuken met een grote koelkast met vriesgedeelte. De partytent is bij te reserveren.
Standaard is de tent ingericht voor 5 tot 6 personen.

 

De inventaris van uw super lodge bungalowtent is standaard voorzien voor 5 personen. Voor een 6de persoon vervangen wij het eenpersoons bed door een tweepersoons bed. Voor een 7de persoon wordt een extra bed geplaatst in het leefgedeelte van de super lodge bungalowtent.

Standaard bedden indeling:
2 x tweepersoons 1 x éénpersoons bed.

Linnengoed is bij te reserveren voor € 15,- p.p per boeking. Een linnenpakket is voor 1 persoon en bestaat uit:
een deken, een kussen, twee lakens en een kussensloop.
Voor tweepersoons bedden verstrekken wij passend linnengoed; dit telt als twee linnenpakketten.

Barbecue: Op de meeste campings is het niet toegestaan dat er een barbecue op kolen wordt gebruikt, wij hebben dan ook gas barbecues die u bij ons kunt huren. Wij vragen u een borg van € 20 euro die u terug krijgt wanneer u de barbecue schoon bij onze medewerkers inlevert. De kosten voor het huren van een gas barbecue zijn € 21,- / week.

Schade en vermissing dienen voor vertrek gemeld te worden aan onze medewerkers, zij vervangen deze zaken graag voor u. Zaken die kapot gaan door slijtage bij normaal gebruik zijn uiteraard voor onze rekening. Kleine schades en vermissingen die voor uw rekening komen, worden verrekend met de borg. Schades groter dan de borg dienen contant te worden voldaan aan onze medewerkers.

Cala Gogo Platja D’aro