Super Titania 3 stacaravan

Home // Super Titania 3 stacaravan

Kamperen met het mooiste uitzicht

Super Titania 3 Stacaravan

De Titania mobile homes van Campings Costa Brava zijn uw ideale onderkomen tijdens je vakantie.

Buiten zijn de mobile homes voorzien van een groot  houten terras. Binnen beschikt u over uw eigen douche en apart toilet, evenals over stromend water. De keuken is uitgevoerd met een ruime koelkast, een gasfornhuis en magnetron. Al het benodigde serviesgoed en bestek zijn uiteraard aanwezig.
Voor de warme zomermaanden is een krachtige airconditioner* aanwezig die zorgt voor een aangename koelte, maar aangezien het zelfs in Spanje gedurende de avonduren van het voor- en najaar fris kan zijn, zijn alle mobile homes ook uitgerust met verwarming.
De Titania 3 mobile homes zijn uitgevoerd met 3 slaapkamers.

Dit mag met recht “Glamorous Camping” worden genoemd.
( *Gebruik van de airco is optioneel bij te reserveren )

De super Titania 3 stacaravan is geschikt voor gezinnen tot maximaal 8 personen en is uitgevoerd met 3 slaapkamers met in totaal 6 vaste bedden.

In het leefgedeelte is de zithoek om te bouwen naar een 2 persoons bed, welke geschikt is voor 2 kinderen of 1 volwassene.

Al onze caravans zijn uitgevoerd met airco en een houten terras. We mogen wel zeggen dat onze stacaravans zeer luxe zijn en modern zijn ingericht.

Inventaris Stacaravan Type Titania

Er bevinden zich geen stapelbedden in de caravans. Kussens en dekens zijn standaard aanwezig.

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze accommodaties.

Inventarislijst:
Keuken met vier pits gasfornuis
Koelkast met vriesvak
Magnetron
Eettafel met stoelen
Airco
Al het benodigde keukengerei, servies en pannen
Dekens en kussens
Lakens en slopen zijn als linnenpakket te huur
Handdoeken zijn als pakket te huur
Kinderbedje en kinderstoel zijn te huur
nb. Het kinderbedje kan in de woonruimte staan
Warm water
Veranda of patio met tafel en stoelen
2 verstelbare ligstoelen

Barbecue: Op de meeste campings is het niet toegestaan dat er een barbecue op kolen wordt gebruikt, wij hebben dan ook gas barbecues die u bij ons kunt huren. Wij vragen u een borg van € 20 euro die u uiteraard terug krijgt wanneer u de barbecue schoon bij onze medewerkers inlevert. De kosten voor het huren van een gas barbecue zijn € 21,- / week.

Schade en vermissing dienen voor vertrek gemeld te worden aan onze medewerkers.Kleine schades en/of vermissingen tot 75 euro worden in mindering gebracht op de borg. Schades groter dan 75 euro dienen contant te worden voldaan aan onze medewerkers.
Uw accommodatie door ons schoon laten maken is mogelijk. U dient dit aan te geven bij onze beheerders, de kosten hiervoor zijn € 50,- per accommodatie.

Cala Gogo Platja D’aro