Voorwaarden

Home // Voorwaarden

Voorwaarden

Voorwaarden verhuur Bungalowtenten, Safaritenten en Stacaravans door Tentholidays B.V.

(geldig voor reserveringen die gemaakt worden vanaf 24 september 2017)

Bekijk ook onze Privacyverklaring

Factuur en (aan-)betaling

Na boeking ontvang je van ons een bevestigingsformulier. Dit is tevens jouw factuur.

Voor al onze boekingen is een aanbetaling verschuldigd van 30%. Gelieve deze aanbetaling binnen 7 dagen na ontvangst van jouw bevestigingsformulier aan ons over te maken. Het restant van de reissom dient uiterlijk 10 weken voor vertrek te worden voldaan.
Je dient zelf zorg te dragen voor een tijdige betaling van het restant, je ontvangt hiervoor geen acceptgiro.

Bij een reservering van 6 weken of korter voor vertrek dient de gehele reissom in één keer binnen 7 dagen te worden voldaan.

Na ontvangst van het volledige factuurbedrag, ontvang je van ons uiterlijk een week voor jouw vertrek jouw reisbescheiden.

Indien de betalingen niet voor de gestelde datum voldaan zijn behoudt Tentholidays B.V. het recht de reservering te annuleren.

Bij nalatigheid van de betalingen, komen alle kosten, zowel gerechtelijke als buitengerechtelijke kosten, voor rekening van diegene die de reservering heeft gemaakt.

Borg en eindschoonmaak

Bungalowtenten

Voor bungalowtenten dient een borg van 100,- euro contant te worden voldaan bij aankomst. Je dient de gehuurde accommodatie aan het eind van jouw verblijf schoon en opgeruimd over te dragen aan onze medewerkers. Wanneer je de accommodatie naar behoren hebt achtergelaten ontvang je de borg contant terug. Wens je het schoonmaken over te laten aan onze medewerkers dan betaal je hier € 40,- voor.

Stacaravans

De borg van een stacaravan is € 150,- deze dient contant te worden voldaan bij aankomst op de camping. Je ontvangt deze terug bij vertrek, indien je de caravan schoon heeft achter gelaten. Wens je het schoonmaken over te laten aan onze medewerkers dan betaal je hier € 50,- voor.

Wanneer je de schoonmaak aan ons over wil laten, dient de koelkast leeg te zijn. Maar ook het serviesgoed en overig keukengerei moet schoon in de kasten staan. Vanzelfsprekend moet ook het huisvuil verwijderd zijn uit de accommodatie.

Omboeken van jouw accomodatie

Het is mogelijk, op basis van beschikbaarheid, om de camping of periode te wijzigen. Tot 1 januari kan je kosteloos wijzigen. Na 1 februari wordt een kostenvergoeding van €25,- per wijziging berekend. Echter kan deze wijziging resulteren in een meerprijs of een deelannulering (voor deelannuleringen zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing).

Annuleringsvoorwaarden

Behoudens reserveringen die binnen 10 weken voor aankomst zijn gemaakt en bevestigd, kunnen alle reserveringen binnen 7 dagen na datum van de reserveringsbevestiging kosteloos worden geannuleerd. Deze annulering moet schriftelijk ingediend worden.

Voor annuleringen tussen 7 dagen na datum van de reserveringsbevestiging en 8 weken voor aankomst wordt 30% van de reissom in rekening gebracht.

Voor annuleringen minder dan 8 weken voor aankomst wordt de gehele reissom in rekening gebracht.

Tot 1 januari kan je kostenloos annuleren, stacaravans zijn hierin uitgesloten.

Aansprakelijkheid

Tentholidays B.V. kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor diefstal, verlies, letsel of schade, berokkend aan of door gebruikers van de door de reisorganisatie aangeboden accommodatie. Tentholidays is niet aansprakelijk voor de gevolgen van natuurrampen, zoals branden, extreme wateroverlast en schades aangericht door weersinvloeden.

Niet beschikbaar zijn van accommodaties

Wanneer de gereserveerde accommodatie onverhoopt niet aangeboden kan worden, zal Tentholidays B.V. een vergelijkbaar of beter alternatief aanbieden (zulks te beoordelen door Tentholidays).

Huisdieren

Huisdieren zijn in het voor en naseizoen onder bepaalde voorwaardes toegestaan, u dient hierover contact op te nemen met het reserveringskantoor

Toeristenbelasting

Per 1 november 2012 zal de Spaanse / Catalaanse overheid toeristenbelasting gaan heffen. Je dient er rekening mee te houden dat je bij aankomst op de camping aan de receptie toeristenbelasting moet betalen voor personen van 17 jaar en ouder.

Het tarief is circa € 0,50 per persoon nacht, en wordt gerekend over maximaal de eerste 7 nachten.

Lastminutes / aanbiedingen

Wanneer je een vakantie bij ons boekt kun je ervoor kiezen om dit te doen op het moment dat de vakantie van jouw (eerste) keuze nog beschikbaar is óf te wachten tot de aanbiedingen komen. Hoe langer je wacht met het boeken van een vakantie, hoe minder er beschikbaar is, zodat je wellicht gebruik moet maken van jouw vierde of soms zelfs wel vijfde keuze. Echter, daar wij gebruik maken van fluctuerende prijzen, kan het zijn dat wij naarmate het seizoen nadert, de prijzen laten zakken. Aan beide boekingswijzen kleven dus zowel voor- als nadelen. Wij laten onze reizigers vrij te kiezen voor de wijze die ze het meest aanspreekt.

Voorkeuren

Voorkeuren, zoals bijvoorbeeld een speciale plaats op de camping, dienen gelijktijdig met de reservering kenbaar gemaakt te worden. Dit kan echter nimmer worden gegarandeerd.

Aanvullende informatie

Reserveringen voor jongeren (< 21 jr.) zonder dat die begeleid worden door voor hen verantwoordelijke personen kunnen wij helaas niet accepteren.

Percelen en perceel groottes kunnen afwijken van welke op de foto’s op onze website getoond worden.
Inventarissen kunnen afwijken van de inventarissen zoals die getoond worden op de foto’s op onze website.
Aannames naar aanleiding van foto’s getoond op onze website zullen niet gehonoreerd worden.